BOOMSCHORS

Er is Belgische naaldhoutschors Sylvester (maat 15/25 en maat 08/15) en decoratieve pijnboomschors (Pinus Maritima) maat 25/35 in bulk verkrijgbaar. Met een aanhangwagen kan je makkelijk rondrijden zodat je niet onnodig moet manoeuvreren.  Er is ook mogelijkheid tot levering aan huis

Type schors prijs 0.5m³
(incl BTW)
prijs 1m³
(incl BTW)
prijs vanaf 5m³
(incl BTW)
Sylvester naaldhoutschors 08/15 en 15/25 36€ 60€ 56€
Maritieme pijnboomschors 25/35 48€ 85€ 80€

volumekorting vanaf 5m³ enkel geldig wanneer het volume in 1x geladen wordt.

Boomschors in zakken

Onderstaande Belgische naaldhoutschors (maat 08/15) creëert een vochtige afdeklaag die de natuurlijke bosgrond evenaart. Zijn bruine kleur komt goed tot zijn recht in je borders en perken. Het vormt ook een vast tapijt zodat hij zeer resistent is tegen wind op hellingen. Hij kan ook perfect dienen als onderlaag voor decoratieve boomschors. 

 

De rode dennenschors (maat 15/25) is een mengeling van Franse decoratieve pijnboomschors en een Belgische sylvester naaldhoutschors.  De  naaldhoutschors verzekert door zijn structuur een ideale afdeklaag tegen onkruid en geeft een uniek décoratief aspect in de beplantingen. 

 

Wij hebben ook tuinpalen in diverse maten liggen, binddraad, meststoffen en bodemverbeteraar, kortom alles om uw tuin, bos en haagplanten met zorg aan te planten.